Sunday, February 11, 2007

Mediální partner Svět Outdooru/Media partnership with „The world of outdoor“.


For the english version, please scroll down…

S českým outdoorovým serverem Svět Outdooru spolupracuji již od roku 2005 který jsem strávil na Špicberkách. Tenkrát jsem testoval různé arktické vybavení, mimo jiné sáně a školní stany. I při této expedici je Svět Outdooru náš mediální partner, ve kterém budou průběžně vycházet články s tématikou expedičního vybavení a každodenního života v Arktidě (viz zde). Pro Svět Outdooru budeme mimo jiné testovat expediční boty od firmy Crispi, vlněné prádlo norské firmy Devold a expediční stany firmy Hilleberg.

Svět Outdooru je unikátní server, na kterým naleznete testy spousty zajímavého vybavení, jeho nezávislé hodnocení a hodně rad o všech možných outdoorových aktivitách. Rozhodně doporučujeme jeho návštěvu!

----------


I have been working together with the Czech outdoor server Svet Outdooru (loosely translates as “the world of outdoor”) since 2005, when I spent a year on Svalbard testing various Arctic-related gear. Following from this partnership, the server will be our media partner for the Frozen Five project, acting as a lliason between us, outdoor manufacturers and outdoor-oriented people in the Czech Republic. If you speak some Czech, make sure to have a look at their website (http://www.svetoutdooru.cz/)!

Kim

No comments: